Smakelijk en simpel switchen naar suikervrij en vegan gebak

7 redenen waarom jouw gebak nu nog mislukt

Gedaan met scheve blikken van familie: je snapt eindelijk waar het misloopt en hoe je dit voorkomt en je hebt de basis beet voor vegan en suikervrij bakken, zodat je zelf de lekkerste creaties op tafel zet tijdens gezellige momenten!

Woensdag 19 november 2025 om 19u30

  

Max. 100 deelnemers, dus wacht niet te lang!

Van droog gebak naar zoete familie­momenten: 3 essentiële inzichten die je moet weten

1

Breng theorie in praktijk

Waarom sommige vegan en suikervrije creaties mislukken en hoe je dit kunt voorkomen.

2

Simpeler dan je denkt

Waarom je echt geen professionele pattissier moet zijn om heerlijk gebak te presenteren.

3

Voorproefje & shortcut

Ontvang een voorproefje van het snelste pad naar smaakvol vegan en suikervrij gebak.

Woensdag 19 november 2025 om 19u30